Szemlyenknt egy-egy pulykaszrny kell hozz. Befszerezzk a szrnyas fszersval, kicsi borssal a szrnyakat.
Fstlt szalonnba gngyljk ket. A zzott fokhagymt a maradk szalonnval a tepsi aljra fektetjk. Erre jnnek a beszalonnzott szrnyak.Egy doboz srt ntnk az egszre s sts kzben, meg,.meg locsolva a szrnyakat, kszre stjk.
A felszeletelt,beszott pulykamellet beleforgatjuk a natr joghurtba reszelt fokhagyms masszba, majd az sszetrt kukoricapehelybe. Forr zsiradkban megstjk.
Burgonyval vagy rizzsel tlaljuk. Esetleg zldsgkrettel is fogyaszthat.
Csirkemell fstlt sajttal
A kifilzett, cskokra vgott csirkemellet fszerezem, szom. Lisztbe, tojsba, reszelt, fstlt sajtba panrozom.
Zsrt teszek a Jnai tl aljra / lehet olajat is /
sorba lerakom a bepanroroztt csirkemellcskokat. A tetejt is megaszrom reszelt sajttal. gy stm meg.
J tvgyat !